Pomembno sporočilo glede novinarskih akreditacij in intervjujev s festivalskimi gosti

 Cenjene novinarke, spoštovani novinarji!

Žal vam sporočamo, da novinarske akreditacije za 22. Festival dokumentarnega filma ne veljajo. Zaradi izrednih razmer bo brezplačni ogled filmskih projekcij v dvoranah omejen.

Novinarje, ki boste pripravljali prispevke o festivalu, prosimo, da nam najpozneje do ponedeljka, 1. 6. 2020, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. sporočite, o katerih filmih boste poročali oziroma katere bi si želeli ogledati. Prosimo, da svoje želje čim bolj omejite in jih uskladite znotraj uredništev. Potrudili se bomo in skušali najti rešitev za ogled prek drugih nosilcev, ker smo pri tem omejeni, pa vnaprej prosimo za razumevanje.

Zaradi izrednih razmer še ni jasno, koliko bodo na festivalu lahko navzoči gostje oziroma filmski ustvarjalci. O vsem vas bomo ažurno obveščali. Prosimo vas, da nam najpozneje do ponedeljka, 1. 6. 2020, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posredujete informacije, s katerimi filmskimi ustvarjalci bi želeli opraviti intervju, in njegovo predvideno trajanje. V najkrajšem mogočem času vam bomo sporočili, kakšne so možnosti za pogovor prek telefona, e-pošte, skypa ipd.

Organizatorji 22. Festivala dokumentarnega filma se veselimo, da bomo kljub težkim razmeram lahko izvedli festival. Razmere, v katerih smo, so za vse nove in nepredvidljive. V Cankarjevem domu se zavedamo, da z novinarskimi prispevki soustvarjate festival, zato se bomo potrudili po najboljših močeh, prosimo pa za dobršno mero strpnosti in razumevanja.

Veselimo se vnovičnega druženja v prilagojenih razmerah in vas prijazno pozdravljamo!

 

 

Sporočila za medije

Sporočilo za medije 1
 Sporočilo za medije 2
 Sporočilo za medije 3

 Sporočilo za medije 4 (junij 2020)

 Sporočilo za medije 5 (junij 2020)