Vabilo na novinarsko konferenco posvečeno slovenski premieri dokumentarnega muzikala 
DAN OSVOBODITVE

Kako je Mortenu Traaviku uspelo, da režim, kakršen je severnokorejski, za svoj državni praznik odobri nastop skupine, kot je Laibach? In kako mu je uspelo doseči, da skupina, kot je Laibach, sodeluje z režimom, kakršen je severnokorejski?

 

STARAGARA, DEMIURG in CANKARJEV DOM

VAS V ČETRTEK16. MARCA OB 11.00 VABIJO V KLUB LILI NOVY
V CANKARJEVEM DOMU NA NOVINARSKO KONFERENCO,    

posvečeno slovenski premieri dokumentarnega muzikala 
DAN OSVOBODITVE

 

Na njej bosta več o severnokorejski izkušnji in nastajanju filma povedala Ivan Novak, eden od ustanovnih članov Laibacha, ter Morten Traavik, režiser Dneva osvoboditve in organizator koncerta.

 

Premiera filma bo 18. marca v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v okviru Festivala dokumentarnega filma, na rednem sporedu slovenskih kinematografov pa od 23. marca naprej.

   

Vabilo na novinarsko konferenco

Spoštovani!

 

 V torek, 7. marca 2017, vas ob 11. uri vljudno vabimo v Klub Lili Novy na novinarsko konferenco 19. Festivala dokumentarnega filma – FDF, ki bo potekal od srede, 15., do srede, 22. marca. O letošnjem programu in spremljevalnih dogodkih bo spregovoril programski direktor 19. FDF Simon Popek.

 

Obenem vas vabimo na novinarsko projekcijo filma Dan osvoboditve (Liberation Day), norveško-slovenske koprodukcije, ki govori o znamenitem koncertu skupine Laibach v Severni Koreji leta 2015. Projekcija bo 8. marca ob 11h v Kosovelovi dvorani.

 

Veselimo se vašega obiska in vas lepo pozdravljamo.

 

 

 

Medijska sporočila

 

Medijsko sporočilo 1

Medijsko sporočilo 2

Medijsko sporočilo 3

Medijsko sporočilo 4

 

Obrazec za akreditacijo

 

 Rok za oddajo akreditacij je potekel!