SL

  Nakup vstopnic in FDF z VOD (filmi na zahtevo)

  Nakup vstopnic

  Kosovelova dvorana, Slovenska kinoteka, Kinodvor

  Cene vstopnic: 5'50 EUR

  Popusti: 
  4'50* EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence
  10-odstotni ob nakupu petih in
  20-odstotni ob nakupu desetih vstopnic 

  Popusti se ne seštevajo.

  Cena ogleda posameznega filma z VOD (video na zahtevo): 7 EUR

  FDF z VOD (filmi na zahtevo)


  Ogled filmov od 9. do 16. marca 2022


  Število ogledov na VOD je omejeno – v primeru velikega zanimanja je film tudi na VOD lahko razprodan. 

  Prodaja vstopnic na www.cd-cc.si ali www.fdf.si
  Ogled na voljo le na območju Slovenije (s slovenskim IP-naslovom)

  Moj račun na nakupni spletni strani Cankarjevega doma vam omogoča neposreden ogled filma na zahtevo, za katerega ste kupili vstopnico.
  Vabljeni, da se na tej povezavi registrirate in si ustvarite svoj uporabniški račun.

  Filme, ki so na voljo za ogled na zahtevo (VOD), si po nakupu vstopnice v spletni trgovini CD Prireditve (cd-cc.si) predvajate neposredno s svojega Moj račun Cankarjevega doma.

  Pogosta vprašanja

  Kaj moram storiti pred prvo uporabo?

  Če še niste prijavljeni v spletno trgovino Cankarjevega doma, se najprej na tej povezavi registrirajte in si ustvarite svoj uporabniški račun, Moj račun Cankarjevega doma.


  Kaj je Moj račun na nakupni spletni strani Cankarjevega doma?

  Moj račun je polje, kjer hranite vse nakupe, vstopnice, vrednostne kartice, darilne bone, abonmaje ali članske kartice. Tam prav tako urejate svoje podatke in spreminjate gesla.

  Kako kupim vstopnico za posamezen e-dogodek ?

  Vstopnico za dostop do ogleda filma na zahtevo kupite na spletni strani www.fdf.si, kjer izberete posamezen film in polje FILM NA ZAHTEVO. Če še niste prijavljeni v spletno trgovino Cankarjevega doma, najprej opravite registracijo, dodajte izbrani film v košarico in plačajte z izbranim plačilnim sredstvom.

  Kako lahko gledam izbrani dogodek?

  Po potrditvi nakupa v spletni trgovini Cankarjevega doma se bo izbrani film pojavil v vaši košarici in v polju Moji nakupi, od koder ga lahko tudi neposredno spremljate. Film, za katerega kupite dostop, najdete kadarkoli po potrditvi nakupa tudi znotraj svojega profila v Mojem računu

  Kdaj lahko e-dogodek gledam?

  Film na zahtevo si lahko ogledate kadarkoli med 24. FDF. Ko enkrat začnete ogled, ga morate dokončati v štirih urah, razen filma Gospod Bachmann in njegov razred (217'), ki ga morate dokončati v šestih urah. 

  Ali lahko e-dogodke spremljam tudi iz drugih držav?

  Ne, filmi na zahtevo so na voljo le na območju Slovenije (s slovenskim IP-naslovom).

  Ali imajo filmi podnapise?

  Vsi filmi imajo slovenske podnapise. Vklopite jih s funkcijo CC v desnem kotu predvajalnika. Nekateri filmi imajo tudi angleške podnapise (to je ob filmu navedeno). 

  Na kateri napravi si lahko ogledam e-dogodek?

  Možnosti je več – na pametni televiziji, prenosniku, tablici, pametnem telefonu. Če nimate pametne televizije, lahko računalnik/telefon povežete na svoj TV s HDMI-kablom.  

  Kako lahko povežem računalnik s TV-jem?

  Televizijski sprejemnik lahko povežete z računalnikom na več načinov:
  žično – s HDMI-kablom
  HDMI je trenutno najboljši priključek za TV, saj prenaša video signal visoke ločljivosti in zagotavlja tudi zvok; za najbolj preprosto izkušnjo poiščite novejši TV in osebni računalnik z uporabo tega vmesnika
  brezžično – na modernih napravah kot na primer: AppleTV, Chromecast, Amazon Fire TV stick (vsebujejo vse »čarovnike« za preprosto povezavo naprave s televizijo, ob pogoju, da vaš računalnik to podpira)

  Ali lahko kupim dostop do filma na zahtevo kot darilo? 

  Če želite ogled filma na zahtevo podariti, lahko to storite z nakupom e-darilnega bona. Obdarovanec se mora registrirati in si ustvariti Moj račun Cankarjevega doma.

  Kam se lahko obrnem, če naletim na težave? 

  Za dodatne informacije in pomoč pri nakupu smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.ter na družbenih omrežjih. 
  Podpora uporabnikom (od 11. do 21. ure)
  M +386 31 682 537
  E Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Ali lahko vstopnico za dostop do filma na zahtevo vrnem ali zamenjam?

  Dostopa ni mogoče zamenjati, prav tako ne morete zahtevati vračila kupnine. Če kupljenega dostopa ne vnovčite, kupnine ne vračamo. Ob dokazani tehnični napaki pri ogledu filma na zahtevo, ki je posledica delovanja organizatorja, vam vrnemo kupnino.